Abonnementen

U kunt kiezen voor een Quintra Basis, hierin vragen wij een maandbedrag van € 87,50 en éénmalige inrichtingskosten van € 495,-. U beschikt dan over de gehele Quintra omgeving, maar zult apart moeten betalen voor enquêtes en de uitwerking daarvan.

U kunt ook kiezen voor een Quintra Uitgebreid, het maand­bedrag is dan € 125,-. U betaalt dan geen inrichtingskosten en ontvangt twee enquêtes inclusief uitwerking per jaar en de functie van klachtenfunctionaris is inbegrepen.

Abonnementen lopen voor een jaar, opzeggen dient drie maanden voor afloop te gebeuren.

Wilt u na een jaar uw abonnement wijzigen van Uitgebreid naar Basis, dan berekenen we hier eenmalig € 495,- voor. Indien u het abonnement wijzigt van Basis naar Uitgebreid, dan is de eerste maand gratis. Indien u ervoor kiest zelf documenten te kunnen plaatsen en logins te beheren, dan berekenen we € 225,- per jaar licentiekosten als beheerder. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

U besluit tot een Quintra abonnement. Hoe gaat het dan in zijn werk?

Als u besluit tot een abonnement, gaan we samen met u de inrichting doen. We koppelen de formulieren en plaatsen uw documenten en voegen onze documenten toe. Met onze kennis en ervaring gaan we met u in overleg om uw eigen Quintra omgeving te creëren. Als het moet kan uw Quintra binnen 24 uur ‘up and running’ zijn. Normaal is echter dat binnen een week de Quintra omgeving gereed is, latere aanpassingen zijn geen probleem en zijn in het tarief opgenomen.